Procházet návody

Video návody
Dodavatelé a výrobci Dodavatelé Výrobci
Hlavní strana e-shopu Bannery Obsah hlavní strany Oznámení

Blog

Kliknutím na záložku Blog v levém hlavním menu přejdete k přehledu článku. Pro přidání nového článku blogu klikněte na tlačítko Přidat článek blogu. V zobrazeném okně stačí pouze vyplnit název článku a kliknout na Vytvořit článek. Pokud v e-shopu neexistuje žádný článek, nebo jsou všechny existující články neaktivní, blog se ve Vašem e-shopu nezobrazí. Pokud článek existuje a zároveň je alespoň jeden článek aktivní, záložka Blog se zobrazí v hlavním menu Vašeho e-shopu.

Kliknutím na článek jej upravíte. V zobrazeném okně můžete upravit titulek, zobrazení článku v e-shopu, nahrát obrázek článku, spravovat jeho štítky a samotný článek. Štítky slouží pro usnadnění vyhledávání článků ve Vašem e-shopu. Do samostatného obsahu článku můžete psát a vkládat texty, obrázky, videa, tabulky a jiný obsah. Stejně tak jako v případě produktu, nebo textové stránky.

Proč bych měl mít na svém e-shopu blog?

Celkově lze říci, že kvalitní blog může být pro váš e-shop velmi prospěšný, jak z hlediska SEO, tak z hlediska budování značky a podpory konverzí.