Procházet návody

Video návody
Dodavatelé a výrobci Dodavatelé Výrobci
Hlavní strana e-shopu Bannery Obsah hlavní strany Oznámení

Obsah hlavní strany

Kliknutím na záložku Obsah v kartě hlavní strany se Vám zobrazí dvě části. Vlevo jsou všechny části hlavní strany a vpravo je editor obsahu. Každá šablona může obsahovat různé části. Některé můžete odstranit, jiné nikoliv. Například doporučené a nejprodávanější produkty nelze odstranit.

U všech částí, které můžete odstranit se zobrazuje ikona koše. Pro přidání nové části klikněte na symbol plus. Dále vyberte rozložení obsahu a nová část se vloží za označenou část hlavní stránky. Kliknutím na jednotlivou část ji přejmenujete. Kliknutím na symbol fajfky nebo křížku v pravém horním rohu vybrané části ji zneviditelníte. Viditelné části jsou zelené, skryté jsou šedé. Pořadí obsahu můžete také měnit, a to jednoduše kliknutím a přetažením obsahu na požadovanou pozici. Takto si můžete přizpůsobit pořadí obsahu hlavní strany dle libosti.

Pomocí editoru vpravo můžete upravovat obsah jednotlivých částí. Některé části jako například doporučené a nejprodávanější produkty upravit nelze. Do ostatních částí můžete vkládat texty, obrázky, odkazy, seznamy nebo třeba soubory. Obsah hlavní stránky si tak můžete zcela přizpůsobit.