Procházet návody

Video návody
Dodavatelé a výrobci Dodavatelé Výrobci
Hlavní strana e-shopu Bannery Obsah hlavní strany Oznámení

Dodavatele

Vaše dodavatele si můžete vytvořit v sekci Další a následně Dodavatele. U dodavatele je potřeba vyplnit jeho údaje a následně jej nastavit v produktových kartách(pro usnadnění využijte hromadnou akci).

Pokud má zboží dodavatele můžete následně provádět automatizované objednávky u dodavatele.

Objednávka u dodavatele

Hlavní výhodou nastavených dodavatelů je možnost snadného a rychlého objednání zboží. Možnost Objednávka dodavateli naleznete v sekci Objednávky. Po kliknutí se Vám zobrazí okno s jednotlivými dodavateli a sortimentem. Zde se zobrazují pouze položky z objednávek, které mají nastavený stav přijato. To proto, že předpokládáme, že objednávky v jiném stavu již sortiment objednaný mají, nebo jej není třeba objednávat.

Můžeme zde upravovat množství jednotlivých položek, mazat a přidávat položky, které chceme objednat. Konkrétní dodavatelé se zobrazí pouze v případě, že existuje nějaký sortiment, který u nich můžeme objednat. Dodavatele můžeme označit, nebo odznačit. Neoznačeným dodavatelům se objednávka neodešle.

Kliknutím na tlačítko Odeslat objednávky odešlete objednávky všem označeným dodavatelům. Objednávka je odesílána formou tabulkového soupisu prostřednictvím e-mailu na mailovou adresu, kterou jste pro každého dodavatele nastavili.